zondag 11 september 2016


Nils had heel wat kopzorgen om de ploegen op te stellen doordat héél wat spelers onbeschikbaar waren. Dat de competitie één week vroeger begon, is hieraan niet vreemd natuurlijk. Ondanks alles hebben we ons nog goed uit de slag getrokken. Hierna een kort verslag.

A-ploeg:

Met Salamander Mechelen kwam een theoretisch haalbare ploeg (4 B6's) op bezoek maar onze spelers waren nog niet in optimale vorm.

Jean-Claude toonde zijn kunnen maar ook een zwakke fysieke conditie (3xWinst). Het was eraan te zien dat hij net uit vakantie terugkwam.

Karel (2x winst) presteerde wat onder zijn niveau want in normale doen moet hij altijd 3 matchen winnen. Nu verloor hij 2 matchen in de belle!

Christophe en Didier hadden het moeilijk met de nieuwe zaal maar vooral met hun tegenstanders. Winst in 2 matchen had er voor elk wel ingezeten gezien ze beiden 2 x in de belle ten onder gingen.

Het valt op dat vele ploegen in deze reeks onder hun theoretische sterkste opstelling speelden!

 

B en D-Ploeg:

Dit was een onderling duel waarbij toch enkele verrassingen te noteren vielen.

Zo kon de “terrible” Ivan 2 C4’s (Nils en Jurgen) kloppen in zijn typische Ivan-stijl waarbij een (dik) tikkeltje geluk aan zijn zijde niet kon ontbreken. Hij komt in aanmerking voor top van de week.

Ook Kenzo deed het uitstekend en kon Nils verslaan.

De winst was zoals voorzien voor de B-ploeg met 11-5.

Bij de concurrenten merken we het verrassende 6-10 verlies van favoriet Den Hoek tegen Humbeek en de puntendeling van Overijse tegen Lembeek B

 

C-ploeg

 Hier heb ik géén gegevens over behalve dat onze ploeg met 3 spelers (Bruno-Wim en Nico) een gelijke stand 8-8  uit de brand wisten te sleuren.

 

E-ploeg

In derde afdeling mocht onze 3 mans sterke E-ploeg de zaal Don Bosco inwijden tegen Sukarti (D4-E0-E2-E4).

Mathias (D0) en Thomas deden wat van hem verwacht was door hun 4 partijen probleemloos te winnen.  Steven speelde als kersverse E4 een verdienstelijke partij met winst tegen een D4, nipt verlies in een belle tegen een E0 en een E2. Eigenaardig genoeg verloor hij in 3 sets van de E4.

 

F-ploeg

Op papier was onze ploeg veel sterker dan Diest L (3 E6’s en NG) maar we konden dat niet omzetten naar winst. Jean en Ellen wonnen elk 3 matchen maar Elias kon zijn nieuw verworven E4 klassement niet waarmaken (de zenuwen?) maar dat komt zeker nog. Onze 4de man Xavier haalde als NG mooi 2x  winst. Hierdoor werd afgesloten met een 8-8 gelijk spel.

 

H en I-ploeg

Onze 2 jeugdploegen  mochten het onderling uitvechten en de H ploeg haalde het met 15-1.

Ze maakten er een leuke namiddag van waarbij ze de lessen van Julien in de praktijk konden omzetten.

Conclusie:  Ondanks het feit dat nog vele sleutelspelers op vakantie waren werd toch 3 maal gewonnen, 2x gelijkgespeeld en 4 x verloren. Ook werden nog verschillende individuele successen opgetekend. Op naar volgende week!

Logo

Logo

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sporthal Ten Gaerde

Sporthal Ten Gaerde

Stage TTGB 2014

Stage TTGB 2014

TTGB jeugd

TTGB jeugd