zondag 21 augustus 2016

Deze zomer organiseerde TTGB niet één, maar twee stages. Beide stages stonden onder de deskundige leiding van Julien Meurant (B0) en werden een groot succes!

Stage 1: 11 - 15 juli 2016

De stage aan het begin van juli is stilaan een vaste waarde op de tafeltenniskalender. Ook dit jaar waren elke dag ongeveer 35 gemotiveerde spelers aanwezig om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De stage ging zoals ieder jaar door in Sporthal Caerenbergveld te Schepdaal.
Hoofdtrainer Julien werd bijgestaan door veel verschillende, ervaren sparrings, waaronder Urban N'Galim (B2), Simon Ebodé (B2), en onze eigen Didier Barbé (C0), Bernard Meurant (C6) en Sven Van Londersele (C6).
Woensdagnamiddag was het absolute hoogtepunt van de stage. Niemand minder dan Robin Devos (A1) en Cedric Nuytinck (A2) kwamen langs om te sparren. Ze speelden eveneens een demonstratiewedstrijd en gingen gewillig met iedereen op de foto. Een welgemeende dankjewel aan deze twee toppers!

Enkele sfeerbeelden:







Stage 2: 10 - 12 augustus 2016 

Voor het eerst organiseerden we dit jaar ook een tweede stage, weliswaar op iets kleinere schaal. Deze vond plaats in onze eigen Sporthal Ten Gaerde in Groot-Bijgaarden.
Het waren drie aangename, leerrijke waarbij iedereen op zijn niveau kon bijleren. Ook deze stage is zeker voor herhaling vatbaar!



Tot slot nog een laatste dankwoordje aan Julien en het bestuur van de club voor de goede organisatie van deze stages. Zonder deze mensen was dit niet mogelijk geweest, dankjewel! Tot volgend jaar! 







Logo

Logo

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sporthal Ten Gaerde

Sporthal Ten Gaerde

Stage TTGB 2014

Stage TTGB 2014

TTGB jeugd

TTGB jeugd